Ontsluiting van en verkeersplan voor Gennep

 

Home

Gennep luchtfoto`s

Gennep op de kaart

Gennep spoorstad

Gennep en het water

Gennep harmonie

Gennep in prenten

Gennep in ansichten

Gennep en WOII

Gennep in beeld

Gennep voor WOII

Gennep na WOII

Gennep op landkaarten

Mensen uit Gennep

Groepen uit Gennep

Contact

Gastenboek

Genneps Volkslied

 

 

 

2005, Fotogalerij Gennep.

Webmaster

 

 

 

 

 

Ik ben door D66 uitgenodigd om op hun avond in PicaMare (dinsdag 13 september) mijn verkeersplan voor Gennep uiteen te zetten en toe te lichten, waarvoor mijn dank.

Ik heb een presentatie houden met powerpoint. Ik heb van deze presentatie een filmpje gemaakt en hier op deze pagina gezet, zodat u ook van de inhoud kennis kunt nemen. Zie overigens ook de speciale pagina's over dit onderwerp op deze website (onder de knop Gennep 2005). De respons was in het algemeen zeeeer positief. Het probleem wat nu ontstaat is, hoe we het gezond verstand kunnen laten winnen en datgene wat het beste is voor Gennep tot stand kunnen brengen. De andere partijen schijnen helaas vastgeroest te zijn, zodat de vraag is hoe we toch kunnen bereiken dat de beste oplossingen voor Gennep gerealiseerd worden en we het zelf voor het zeggen krijgen i.p.v. project-ontwikkelaars en mensen van buiten.

Dames en heren: volgend jaar zijn er verkiezingen. Het is dan het moment om uw mening te geven over de ontwikkelingen. Rare bolwerken en appartementen ter plaatse van de Martinusschool, projekt-ontwikkelaars die het ogenschijnlijk voor het zeggen hebben, evenementencentrum in een woonwijk ipv in het centrum, het afsnijden van Gennep van de Niers en het ontkennen van de overlast en de gevaarlijke (verkeers)situaties op bv de ZO Wal/Niersweg, Spoorstraat, Weverstraat/Brabantweg. Vergeet daarbij niet 1 ding: niet de politici zijn de baas maar wij met zijn allen. Let daarom goed op wat de verschillende partijen beloven. En laat u niet van de wijs brengen door de kretologie en moeilijke woorden die ze gebruiken, de verwijzingen naar nota's en naar "deskundigen-rapporten".