Een Genneps verhaaltje...

deel 3 (zie ook deel1 en zie ook deel2)

Er was eens.

Verhip, er is ook een bezwaar van 22 juni van die meneer van die website........., die zeurpiet....... (al mogen we dat natuurlijk niet zeggen)

Wat klaagt die nu weer allemaal?

O, la,la. Hij heeft in de gaten dat de verkeersonderzoeken helemaal niet van toepassing zijn voor deze maatregel en heeft ook nog eens in de gaten dat het onderzoek bovendien nog fouten bevat.... O ja, dat had ie begin april op de hoorzitting ook al gezegd. Maar wie denkt nu dat ie daarop terug zou komen?

Begint ie ook nog dat het politie-advies van nà het besluit is en dat de politie bezorgd is over de gevolgen voor de verkeersveiligheid vanwege het besluit.

Èn hij denkt dat de aansluiting Wilhelminaplein-Spoorstraat nòg onoverzichtelijker en bezwaarlijker wordt.....

 

Vervelende kerel. Kan ie ons niet met rust laten? Wij willen slopen en bouwen. Wat zeurt ie toch!!

Nu moeten we alsnog (de juiste) verkeersonderzoeken laten uitvoeren.

En de tijd verstrijkt......

............

.............

de gemeente maakt bekend dat de hele zaak vertraging oploopt door al die bezwaarmakers, maar dat de geplande zaken zo snel mogelijk en met grote vaart zal doorgaan zodra het formele traject is afgerond.

en de tijd verstrijkt......

3 aug (6 weken na ontvangst van het bezwaar)........

........................

31 augustus (10 weken na ontvangst van het bezwaar)......

.................

18 september (12,5 week na ontvangst van het bezwaarschrift), schrijven we een brief dat een hoorzitting van de bezwaarcommissie gepland is voor maandag 13 oktober (16 weken na ontvangst van het bezwaarschrift).

Zo, dat hebben we weer mooi gedaan. Vertragen in de hoop dat het overwaait. In dezelfde tijd kunnen we achterstallige dingen inhalen. Misschien hebben de bezwaarmakers de moed wel verloren.

En zo niet, dan is onze planning excellent! Kermismaandag! En ook nog in de herfstvakantie! Perfecte timing, vindt u niet?

en die termijnoverschrijding? Wie maalt daar nu om? Ze kunnen hoogstens weer bezwaar maken tegen het niet tijdig besluiten op een bezwaar. Dan traineren we dat weer en dan kunnen ze daar ook weer bezwaar tegen maken. Wat willen ze nu tegen de overheid en tegen de gemeente beginnen?

zo, nu flink er tegen aan

 

wordt vervolgd.....