Vitesse B1 kampioen (2005)

Na een overtuigende overwinning met 7-0 na een ruststand van 3-0 op ZSV B1 werd het B1 van Vitesse "08 vanmiddag (23 april) kampioen in de Heikuul. Door deze uitslag is Vitesse B1 2 wedstrijden voor het einde van de competitie onbereikbaar geworden voor de tegenstanders. Promotie naar de hoofdklasse volgt. Een geweldig succes voor hen en voor Vitesse '08.

De toss. Piet Hermkes was scheidsrechter, want deze was niet komen opdagen. Brian kijkt belangstellend toe.
Alhoewel het spel, zeker in het begin, wat slordig was, was ZSV maar zelden gevaarlijk.
De toeschouwers konden redelijk relaxt toekijken want ZSV gaf geen moment de indruk dat ze kans dachten te maken.
In het 2e gedeelte van de 1e helft lukte het dan eindelijk om de score open te breken. Koen scoort 1-0 met een strak schot in de verre hoek.
Toen ging het snel. Een paar minuten erna scoorde Kars de 2-0.
En hier wordt het al 3-0 door een bekeken schot van Djarmelza in de linker benedenhoek. Haar 1e van het seizoen (en niet de laatste!)
Het hele team viert de treffer met Djarmelza.
In de 2e helft, na de 4-0, viel de speelster van ZSV die Kars moest "dekken" met een blessure uit na deze overtreding.
Daarna werd het helemaal gemakkelijk en kon het B1 freewheelend naar het einde en scoorde nog 3x, oa Kars en weer Djarmelza.
De laatste treffer, die de eindstand van 7-0 op het bord brengt. De keeper van ZSV is kansloos.
Na een zeer sportieve wedstrijd feliciteert ZSV de tgenstander met het behalen van de overwinning en het kampioenschap.
En daarna was het feest..........
Ook het A1 was na haar wedstrijd in Stiphout naar de Heikuul gekomen om het B1 aan te moedigen. (En Dion laat deze kans niet zo maar voorbij gaan....)
Het kampioenselftal.
En nu met de trainingspakken
De baas viert feest
Na het omkleden worden de kersverse kampioenen onder luid gejuich en de klanken van "we are the champions" in de kantine onthaald
En dan is het feest, in de kampioens-shirts.

Er zijn ook nog andere foto's beschikbaar, ruim 200 in totaal, van de wedstrijd en van daarna. Deze foto's gaan naar Gerard Janssen, leider van het B1.