Fotogalerij Gennep

 

 

Reacties via de mail (ca 1 dec 2005 t/m april 2006) (geanonymiseerd)

Allereerst een compliment voor deze prachtige site! Heel leuk om twee fotos te zien (onder Gennep na de 2e W.O.) van de CAGO. Op 4,5 en 6 november speel ik in de revue mee in de rol van .............van de CAGO. Ontzettend jammer dat net deze twee foto's (waar o.a. jouw opa op staat) niet meer bereikbaar zijn. Ik zou dolgraag een van die foto's willen gebruiken om ze tijdens de revue even (een paar seconden) te "beamen" Wat denk je, is er nog aan te komen en zo ja, vind je het dan goed dat ie gebeamd wordt?

Beste Harm Teunissen, Als eerste wil ik u complimenteren met de fantastische site Gennep.nu. Ben al  50 jaar uit Gennep weg,maar heb er nog altijd een band ermee omdat mijn zuster nog in Gennep woont. Wat een geweldige documentatie heeft u samengesteld !! Ik geniet met volle teugen vooral van de periode 1940-1960.Op verschillende sta ik zelf nog op. Ik heb nog enkele foto,s die misschien voor anderen ook interessant zijn. Ik kan ze echter niet electronisch versturen. Daarbij weet ik ook uw adres niet dus ik kan ze ook niet toesturen. Nu ga ik a.s. zondag naar Gennep en kan ze wel even bij u bezorgen. Kunt u mij uw adres geven.

Allereerst complimenten voor de site. Het is voor mij als oud-Gennepenaar met belangstelling voor historie erg leuk om de filmpjes en foto's te zien met vaak een blik van herkenning. M.b.t. één van de foto's achter de link <schoolfoto's> heb ik alle namen als aanvulling, aangezien het mijn eigen oude 6 e klas van de St.-Jozefschool betreft (schooljaar 1970-1971). De betreffende foto heb ik voor het gemak als bijlage toegevoegd

Hoi Harm, Als eerste mijn complimenten voor de site over Gennep. Er staan veel mooie foto's op van Gennep Nu en toen. ben zelf ook een Gennepenaar in hart en nieren, geboren en getogen. Ik wil graag meewerken aan jullie site met oude en nieuwe foto's. Ben lid van de vrijwillige brandweer in Gennep, heb hier en daar nog wat foto's van branden, etc maar ook nog oude foto's.

Beste Harm, Toevallig kwam ik vanavond op deze website terecht. Als ras-echte Gennepse (ik zie d'r enne van Nuy) werd ik  er op geattendeerd door een Boxmeerse collega (!). Heb werkelijk de hele avond alle fotoos en filmpjes zitten bekijken. Het ziet er keimooi uit en ook heb ik alle berichten van het forum zitten bekijken. Ik weet zeker dat er heel veel Gennepenaren en (oud) Gennepenaren zijn die ervan genieten om al die fotoos en filmpjes te zien. Ik denk echter dat heel veel mensen het bestaan van deze site niet weten. Echt jammer, want wat er allemaal te zien is is echt keimooi. Hoi, Ik heb gesurfd en genoten.

Geachte heer Teunissen,
Wat een pracht-site over Gennep onderhoudt U! Absoluut perfect voor
mensen (zoals ik) die even snel wat van Gennep vroeger en nu willen zien
en weten. Zeer veel dank.

Harm,wat een leuk,vlot jaar overzicht.Wat is er toch veel gebeurt in Gennep.Ook handig als je de puzzel in de Gennepse krant wil oplossen!!!!!!!!!!!! Beste Harm, Ik heb jouw webpagina gennep.nu bekeken. Het is een interessante pagina met veel leuke foto's over Gennep.

Beste Harm,
Allereerst de beste wensen voor 2006. Dat je leuke "Gennep Site" nog
groter en mooier uit mag groeien.Met mij beleven veel mensen er plezier
aan ! alleen maar lof over je site. Ik bezoek regelmatig je site en vind het helemaal top

Hallo Harm, Heel erg leuk deze website. Boeiend en ook misschien met een beetje heimwee ben ik in de laatste tijd regelmatig op de Website Gennep.nu. Ik heb dus het een en ander ontdekt en vaak moet ik me aan dingen herineren die ik al had vergeten maar die door een foto weer naar boven komen. Men is en blijft een Gennepenaar, ook al woon je, zoals ik dus, 25 jaar in het buitenland (München). Hoi

Harm,
Als trouwe bezoeker van jouw prachtige site zag ik onlangs dat je ook een bedrijvenspecial hebt gemaakt.

Beste Harm,
Wat een geweldige site!
Ik ben bezig met genealogisch onderzoek en kwam er via de persoonskaart van mijn oma achter dat zij van 18-07-1944 tot 19-04-1946 op de Heijens(ch)eweg 75 in Gennep heeft gewoond. Ik heb tot op heden niet kunnen achterhalen met welke reden zij daar gewoond heeft. Mijn vader is al enige tijd dood en ik kan het hem helaas niet meer vragen. Wel heb ik enkele foto's die vermoedelijk uit die periode dateren. Kunt u mij vertellen wat de Heijenseweg 75 is en/of was? Wellicht heb ik dan een of meerdere foto's voor u.

Goedeavond Harm, Vanavond zijn we attent gemaakt op de films van o.a. Gennep en Ottersum, maar helaas kunnen wij die niet zien omdat de filmschermpjes zwart blijven. Weet jij misschien wat er aan de hand is en wat we hier eventueel aan kunnen doen? Overigens een prachtige site met waardevolle gegevens, geweldig! Je moet er toch heel tijd mee bezig zijn!

Geachte heer Teunissen, Wat een geweldige site! Dit lijkt een levenswerk. Ik wilde u graag iets vragen. De Lions Club Land van Cuijk en Overmaze is op zoek naar streekgerechten uit het Land van Cuijk en Noord Limburg. Oude streekgerechten met een verhaal erachter, van de kok, de mensen die het aten, de mensen die de ingrediënten maakten, oude recepten, etc. We willen daar een site en een boek van maken.

Beste Harm, al vele malen bezoek ik jouw prachtige site. Iedere keer zie ik weer nieuwe dingen. Bij de bedrijven specials mis ik de Gennepermolen. Ik wil mijn medewerking verlenen om er voor te zorgen dat er foto's en (korte) teksten komen, om op jouw site te zetten.

Hallo, Allereerst mijn complimenten voor de geweldige site. we zijn hier nu bijna een jaar geleden komen wonen en via de site krijg je een goede indruk van de gemeente gennep.

Geachte heer,
Ik ben meteoroloog bij het KNMI en schrijf een kort artikel over de prachtige uitsneeuwende mist van 1 februari voor ons vakblad Meteorologica (zie www.nvbm.nl ). Speurend op internet kwam ik een mooie foto tegen van die dag op uw site, mag ik een foto daarvan gebruiken als illustratie?

Hallo harm, Ik werd door verschillende mensen gewezen op jullie web site over Gennep. Erg mooi en heel interessant. Prachtig initiatief

Dag Harm, Ik heb uren zitten kijken naar je geweldige site. Ik kom zelf van Ottersum en woon nu in Afferden. Ben altijd geinteresseerd geweest in foto's uit de streek.

Hallo Harm MEt veel genoegen kijk ik altijd op je site. Hoi, Mijn complimenten voor uw mooie site, helaas ben ik me zelf nog niet tegen gekomen op een van de foto's van de St. Martinusschool. Ik ben van bouwjaar 1948. Ik heb dus in de vijftiger jaren daar mijn tijd doorgebracht.

Beste Harm Teunissen,
Per toeval kwam ik op deze site terecht. Ik was positief verrast toen ik
mijzelf op een klassefoto zag staan van de 3e klas 1962-1963. Zelf heb ik
deze foto namelijk niet. Ook heb ik een foto gezien, waarop mijn broer, ........... staat ca 1965, klas 4 of 5 met meester Cup. Ik heb vervolgens mijn best gedaan om me de namen van de ontbrekende leerlingen te herinneren.

Beste Harm, Allereerst proficiat met je steeds groeiende website. Fantastisch!

Hallo heer Teunissen. Met veel plezier heb ik op uw site gekeken over het wel en wee van de Page.Ik heb er als chauffeur van Heynen Transport bijna 30 jaar lang geladen en gelost.Begonnen in 1970.Ook ik heb mijn steentje bijgedragen om voor naamsbekendheid te zorgen van de Page.Met verschillende wagens gereden welke in de Pagekleuren gespoten waren. En met de reklame erop natuurlijk.Mede dank zij mij en mijn collegas was de naam Page bekend in heel Europa.

Alle hulde voor je website, die uitblinkt in zowel aandacht voor de rijke historie als de meest recente actualiteit. Prachtig die beelden van 24 februari, de carnavalsoptochten in Gennep en Ottersum en de opmerkingen en vragen richting de politiek

Beste Harm,
Via mijn broer Wim werd ik op jouw prachtige site gewezen, maar tot
mijn schrik waren de namen van mijn 6e klas (1967-1968, Dohmen) niet
helemaal compleet!

Hoi Ik ben bewoon verslaafd aan uw website.  Hebben echt mooie photos van mijn moeder zijn familie afgehalen.  Enige iemand mischien photos van Maria Goretti 1955 of 1956 of 1957?

Goedeavond, Ten eerste mijn complimenten voor de website. Het is inderdaad erg leuk om oude foto's te zien en mensen erop te herkennen. De tijd vliegt voorbij als ik op jouw site zit.

Hallo Harm,
Complimenten voor uw site !!
Vandaag heb ik hem ontdekt. (via google en hendrix boxmeer o.i.d.)
Ik was al een tijdje op zoek naar foto's van oude bulkwagens van Hendrix. Ik
had wel eens gehoord dat ze vroeger een zwarte balk, met witte letters
hadden. Dankzij uw site heb ik ze nu ook kunnen zien.

Dag Harm, Allereerst mijn complimenten voor je site. Ik denk dat je daar heel veel mensen in Gennep e.o een groot plezier mee doet. Mij in ieder geval wel!. Ik vond jouw site doordat ik op zoek was naar info over het Veerhuis in Oeffelt.

Beste Heer Teunissen, Wij kijken zeer geintereseerd naar de site van 
Gennep, vooral mijn vrouw is er erg in geintereseerd daar zij een 
Gennepse is

Hallo Harm, Heel toevallig kwam ik op jouw website" Gennep nu en vroeger" terecht, als oud Gennepenaar  ik kom van de  panoven , was mijn interesse natuurlijk gewekt, met name de foto's van de Aloysius Ulo

Hallo Meneer Ik vind de web site een geweldige site van gennep Vooral door gaan , Mooi foto.s

Geachte heer Teunissen Wij werden via via op uw site gewezen en ik vindt het zo leuk dat ik u enkele foto's van b.s. de Brink wil sturen via email. Ik stuur u de foto's en de lijsten met namen als bijlage.

Hoi Harm, Allereerst mijn complimenten voor de prachtige verzameling foto's, filmpjes en wetenswaardigheden over Gennep. Een geweldig initiatief!

Beste Harm,
Als inwoner van Ottersum en van geboorte enne Vènse zag ik voor het eerst jouw site: prachtig!!!!!!!!!!!

BESTE HARM, IK ZAL ME EERST EVEN VOORSTELLEN MIJN NAAM IS ................... WAT EEN  GAAF WEBSITE  IS DAT Hallo

Harm
Teneerste mijn complimenten over je site van Gennep.

Hallo Harm, Heb met bewondering naar de website gekeken en vond mijzelf op een van de twee foto's terug.

Dag Harm, Bedankt voor je snelle reactie. Het is zeer leuke professionele site, waar je trots op kunt zijn.

Harm, Bedankt voor de moeite die je hebt genomen om mij te antwoorden. Ik was dolenthousiast over jouw site, waar ik toevallig op terecht kwam. Als geboren Gennepaarster is dit allemaal erg leuk om te zien. Ik heb de film gedownload en kan hiermee mijn ouders blij maken. Nogmaals dank.

Beste Harm, Wat betreft de site ben ik erg positief. Hij ziet er werkelijk schitterend uit en is zeer up to date. Hier zit een goede webmaster achter. Proficiat!! 

Beste Harm,
Via ........... kreeg ik, journalist .......... ( Gennep 1944), de tip om
vooral jullie website te bekijken. Die is werkelijk schitterend. Als
oud-Gennepenaar - ben zoon van .......... die met zijn gezin eerst aan de
Middelweg en later aan de Groes woonde tegenover Zeegers, de dierenarts -
geniet ik van alle nostalgische inkijkjes.